Scandinavian House

symbol-stor

Vi har tro på det gode liv – både på jobb og fritiden.

Bygget som er fra... er modernisert av  den velkjente spanske arkitekten..... og tilfredsstiller alle dagens krav til moderne komfort. Kontorlokalene har ulik størrelse tilpasset selskapets behov, og vil være møblert med funksjonell, skandinavisk eleganse.

Her kan du og skandinaviske kolleger føle dere hjemme, i et fellesskap hvor språk ikke er noen hindring og arbeidskulturen er velkjent. Vi har tro på at synergiene som skapes i et skandinavisk hus vil være et gode for alle leietakere - både i forretning- og sosiale sammenhenger. Enten du bruker lunsjpausen i treningsrommet, nyter kortreist, utsøkt mat i en av flere restauranter, eller tar en fortjent hvil på takterrassen, er det gode muligheter for å bli bedre kjent med kolleger og andre leietakere.

Bilutleie finnes i huset for den som reiser i arbeidstiden. Den sentrale beliggenheten midt i Benalmadena, nær stranden og den berømte marinaen, gjør at det er enkel adkomst med buss eller bil. På bakkeplan vil cafeer, restauranter og butikker skape folkeliv og puls. Kontorlokalene er i 2. etg, og kantinen legges i 3. etg.

Business people talking and having fun durnig a coffee time in the modern cafe interior. Wide view from above
Chef with diligence finishing dish on plate, fish with vegetables
People running in machine treadmill at fitness gym club